Ki az a balfasz idióta semmirekellő, aki úgy gondolta, hogy ez a szerencsétlen Tulassay rektor politikai kurva? Visszanyal a fagyi, gyökerek, akárki meglássa!

És így is lett! Okosabb ez a rektor, mint Ti, szerencsétlen kommunikációs Sport szelet csávók! Elegáns, konszolidált, régivágású tudósemberrel akartátok eljátszani a gyökér játékotokat? Tudhattátok volna, hogy keményen rábasztok!

Tudjátok, nem véletlen, hogy a kormányzati anyagaitokban az "emúttnyócév" alatt (balfasz egy magyar frázis) ösztönből a "követő kommunikáció" rubrikáját ikszeltétek be. Egyszer akartátok most a mételyes párberkeitekben a "kezdeményező" rovatot kitölteni. Még szép, hogy nem sikerült. Alkalmatlanok vagytok, sok más mellett erre is.

MESTERházy Attila... csak nem a Mekk Mester tanítványa vagy? Ja, dehogynem! Csak levágattad a kecskeszakállad, Te kis gödröcskemosolyú!

Fuck these amateurs!

A bejegyzés trackback címe:

https://malcolmtucker.blog.hu/api/trackback/id/tr724362323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása