Keresitek ennek a szánalmas, de amúgy szerencsétlenül megalázott embereteknek az utódját. Ez a Schmitt Pál, hát most mit mondjak?

Szerencsétlenül lett megalázva, na. Egyrészt szerencsétlenül azért, mert rossz időben és rossz helyen történt, másrészt meg ez a semmirevaló ellenzéketek alázta meg. Teljesen fölösleges volt belerúgni az oroszlánba, lévén, hogy nem csak aludt, de még fogatlan is volt. Hát basszátok meg, nem nőttetek a szememben egy kurva centit se! Ennyi elegancia nincs bennetek? Se lemondani, se senkit elengedni nem tudtok tisztességgel?

Hadd menjen, hisz politikai hulla! És hogy ki jöjjön helyette?

Nem győzöm eltakarni a szememet, hogy bazdmeg a gyökér kommentelők, meg főleg a gyökér kommentelő politológusok, akik így akarják legitimálni a begyöpösödött tudásukat, fontolgatják, hogy elcsépelt, vagy elcsépeltebb név legyen-e a jelölt.

Meg lehet nyugodni, megvan az ideális jelölt. Nem kell messzire menni a keresésben. A megoldás már megint egyszerűbb, mint amennyire az ilyesmit túl tudjátok bonyolítani. Szánalmas egy banda vagytok, nézzetek már szét: Schmitt vesztett, Tulassay nyert.

Tulassay for president - it's obvious.

...még itt vagytok??? Takarodjatok szavazni!

Bár tudom, hogy elkúrjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://malcolmtucker.blog.hu/api/trackback/id/tr334362240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csatlakozzatok a magyar értelmiség felhívásához! 2012.04.09. 00:51:41

Nemzeti egység:  Csatlakozzatok a magyar értelmiség felhívásához! 2012. április 2. Egyhelyütt már kifejtettem, hogy ha most a baloldali értelmiségnek is sikerül visszavennie az arcából, és a falat az ún. jobboldal és az ún. baloldal közül át tud...

Trackback: Kiállnak a SOTE professzorai a szenátus mellett 2012.04.04. 13:48:01

A Semmelweis Egyetem professzorai „teljes mértékben egyetértenek” a szenátus múlt heti döntésével, amellyel az akkor még köztársasági elnöki pozíciót betöltő Schmitt Páltól visszavonták doktori címét. A nyilatkozat 117 aláírója egyben támogatásáról biztos…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása