Akkor először tisztázzuk a fogalmakat, mert kurvára fogalmatok sincs.

Érvelés: "az érvelésnek nem az a célja, hogy legyőzzünk, hanem az, hogy meggyőzzünk másokat, és az együttgondolkodással közelebb jussunk az igazsághoz." [1]

Per: "jogvita eldöntésére szolgáló eljárás, amelynek során a vitát a bíróság eldönti a körülmények, a tények, valamint az ügyre vonatkozó törvények, jogszabályok mérlegelése után." [2]

Egyértelmű: aki perel az érvelés helyett, legyőzni akarja az ellenlábasát. Sőt, igazából gyáva, mert legyőzetni akarja, egy harmadik féllel, a bírósággal. Miért? Mert nem fogja tudni meggyőzni.

És engem se. De legyőzni se hagynám magam, ha a helyetekben volnék.

Szóljatok már a lemondott köztársasági elnökötöknek, hogy így is politikai hulla, ne akarjon már saját magán hullagyalázást végrehajtani! Amúgy leszarom, csinálja, nektek volna fontos, hogy ne tegye.

What a fucked up country of yours!

***

Idézőjelet is tettem, és tt az irodalomjegyzék is, nesztek:

[1] - http://erettsegi.wetpaint.com/page/17.+t%C3%A9tel%3A+%C3%89rvel%C3%A9s,+megvitat%C3%A1s,+vita

[2] - http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Per

A bejegyzés trackback címe:

https://malcolmtucker.blog.hu/api/trackback/id/tr724362342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása