mije_1333639152.jpg_1359x581

Mivel Schmitt Pál jelenleg munkanélküliként kénytelen tengetni borzasztóan unalmas hétköznapjait - bár nem kétlem, hogy a neki járó kétfős személyzetet nem formás csajokkal töltené föl, ugye - úgy érezte, hogy kipróbálja magát más műfajban is.

Megvolt a sport, az idegenforgalom, a diplomácia, a politika - legyen újságírás is! Tessék, meglett az eredménye. Pazar. Persze mindez nem igaz.

Ettől függetlenül egy diszlexiás nagypapát volt képes kitermelni ez a hely, és köztársasági elnökké emelni. Borzadály.

This country is not in the right paralell fucking universe!

A bejegyzés trackback címe:

https://malcolmtucker.blog.hu/api/trackback/id/tr234365865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tavaszi zsongás 2012.04.06. 09:07:37

Lemondott a plágiumelnök. Végre hivatalába léphet az Alternatív Köztársasági Elnök Úr!  A művész úr gyönyörű szerelmes dalát küldöm az összes fasisztának ezen a gyönyörű tavaszi napon!Jelképezze ez a dal a szeretetet és a barátságot, mely a demokr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

„Kinek a tulajdona a keh.hu? Netalán Schmitt Pálé személyesen? Ő fizette a szerverdíjat, a honlapfejlesztőket, a tartalmat gondozókat a személyes állami gázsijából, és most úgy döntött, hogy becsukja?”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2026_kehes_media
süti beállítások módosítása