mije_1333639152.jpg_1359x581

Mivel Schmitt Pál jelenleg munkanélküliként kénytelen tengetni borzasztóan unalmas hétköznapjait - bár nem kétlem, hogy a neki járó kétfős személyzetet nem formás csajokkal töltené föl, ugye - úgy érezte, hogy kipróbálja magát más műfajban is.

Megvolt a sport, az idegenforgalom, a diplomácia, a politika - legyen újságírás is! Tessék, meglett az eredménye. Pazar. Persze mindez nem igaz.

Ettől függetlenül egy diszlexiás nagypapát volt képes kitermelni ez a hely, és köztársasági elnökké emelni. Borzadály.

This country is not in the right paralell fucking universe!

Akkor először tisztázzuk a fogalmakat, mert kurvára fogalmatok sincs.

Érvelés: "az érvelésnek nem az a célja, hogy legyőzzünk, hanem az, hogy meggyőzzünk másokat, és az együttgondolkodással közelebb jussunk az igazsághoz." [1]

Per: "jogvita eldöntésére szolgáló eljárás, amelynek során a vitát a bíróság eldönti a körülmények, a tények, valamint az ügyre vonatkozó törvények, jogszabályok mérlegelése után." [2]

Egyértelmű: aki perel az érvelés helyett, legyőzni akarja az ellenlábasát. Sőt, igazából gyáva, mert legyőzetni akarja, egy harmadik féllel, a bírósággal. Miért? Mert nem fogja tudni meggyőzni.

És engem se. De legyőzni se hagynám magam, ha a helyetekben volnék.

Szóljatok már a lemondott köztársasági elnökötöknek, hogy így is politikai hulla, ne akarjon már saját magán hullagyalázást végrehajtani! Amúgy leszarom, csinálja, nektek volna fontos, hogy ne tegye.

What a fucked up country of yours!

***

Idézőjelet is tettem, és tt az irodalomjegyzék is, nesztek:

[1] - http://erettsegi.wetpaint.com/page/17.+t%C3%A9tel%3A+%C3%89rvel%C3%A9s,+megvitat%C3%A1s,+vita

[2] - http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Per

Ki az a balfasz idióta semmirekellő, aki úgy gondolta, hogy ez a szerencsétlen Tulassay rektor politikai kurva? Visszanyal a fagyi, gyökerek, akárki meglássa!

És így is lett! Okosabb ez a rektor, mint Ti, szerencsétlen kommunikációs Sport szelet csávók! Elegáns, konszolidált, régivágású tudósemberrel akartátok eljátszani a gyökér játékotokat? Tudhattátok volna, hogy keményen rábasztok!

Tudjátok, nem véletlen, hogy a kormányzati anyagaitokban az "emúttnyócév" alatt (balfasz egy magyar frázis) ösztönből a "követő kommunikáció" rubrikáját ikszeltétek be. Egyszer akartátok most a mételyes párberkeitekben a "kezdeményező" rovatot kitölteni. Még szép, hogy nem sikerült. Alkalmatlanok vagytok, sok más mellett erre is.

MESTERházy Attila... csak nem a Mekk Mester tanítványa vagy? Ja, dehogynem! Csak levágattad a kecskeszakállad, Te kis gödröcskemosolyú!

Fuck these amateurs!

Keresitek ennek a szánalmas, de amúgy szerencsétlenül megalázott embereteknek az utódját. Ez a Schmitt Pál, hát most mit mondjak?

Szerencsétlenül lett megalázva, na. Egyrészt szerencsétlenül azért, mert rossz időben és rossz helyen történt, másrészt meg ez a semmirevaló ellenzéketek alázta meg. Teljesen fölösleges volt belerúgni az oroszlánba, lévén, hogy nem csak aludt, de még fogatlan is volt. Hát basszátok meg, nem nőttetek a szememben egy kurva centit se! Ennyi elegancia nincs bennetek? Se lemondani, se senkit elengedni nem tudtok tisztességgel?

Hadd menjen, hisz politikai hulla! És hogy ki jöjjön helyette?

Nem győzöm eltakarni a szememet, hogy bazdmeg a gyökér kommentelők, meg főleg a gyökér kommentelő politológusok, akik így akarják legitimálni a begyöpösödött tudásukat, fontolgatják, hogy elcsépelt, vagy elcsépeltebb név legyen-e a jelölt.

Meg lehet nyugodni, megvan az ideális jelölt. Nem kell messzire menni a keresésben. A megoldás már megint egyszerűbb, mint amennyire az ilyesmit túl tudjátok bonyolítani. Szánalmas egy banda vagytok, nézzetek már szét: Schmitt vesztett, Tulassay nyert.

Tulassay for president - it's obvious.

...még itt vagytok??? Takarodjatok szavazni!

Bár tudom, hogy elkúrjátok.